Variëteit en vakmanschap

Na meer dan 30 jaar zijn we als familiebedrijf dé referentie in de sector. Onder het motto “Half goed is helemaal slecht” streven we sinds 1985 naar groene perfectie. Onze goede naam hebben we te danken aan onze persoonlijke service met een glimlach, die gebaseerd is op enkele belangrijke kernwaarden.

Betrouwbaar

De aankoop van uw planten is een kwestie van vertrouwen. Maar doordat wij een ruim assortiment zelf kweken, staan wij garant voor de levering van correcte lengtematen, soortechtheid, kleurechtheid, etc. Voor de soorten die we niet zelf kweken, doen we beroep op collega-kwekers in binnen- en buitenland, die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen tak binnen de boomkwekerij. We komen onze afspraken nauwkeurig na en doen wat we beloven. We leiden u niet om de tuin, maar zijn een betrouwbare partner voor al uw groen.

Perfectie

U stelde uw plantenlijst met veel zorg samen. Wij streven er dan ook naar om deze optimaal te vervolledigen. Dat is onze specialisatie. Wilt u een vlotte levering op uw werf? Dat kan! Ook onze naservice is van groot belang. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Ruime keuze

Op onze totale oppervlakte van 12 ha grond vindt u een ruim assortiment kwaliteitsplanten. Meer specifiek zijn er tijdens het plantseizoen meer dan duizend soorten en variëteiten beschikbaar. Ook onze snelle, op maat gemaakte offertes bevatten meerdere keuzemogelijkheden. Zo geniet u op een transparante manier van een correcte prijs-kwaliteitsverhouding.

Let op, een aanplanting is pas succesvol als u bepaalde voorwaarden respecteert, zoals juiste plantafstanden, standplaatsen, onderhoud, etc. Met onze jarenlange kennis adviseren we u graag. Bekijk ook zeker onze planttips.
Planttips

Als het kwaliteit mag zijn…

contacteer ons