De appel viel niet ver van de boom

Na te zijn opgegroeid in het tuin- en landbouwbedrijf van zijn ouders, startte Guido Gijs met zijn vrouw Diane een eigen boomkwekerij in 1985. Ook hun zoon Dieter werd gepassioneerd door groen en vergezelde zijn ouders in het bedrijf.

Terwijl Dieter de planten in volle grond kweekt, het contact met de collega-kwekers in binnen- en buitenland onderhoudt en de volledige groothandel organiseert, verwelkomt Guido u in de kwekerij en helpt hij u graag verder.

Boomkwekerij Guido Gijs en zoon is gespecialiseerd in container- en vollegrondsplanten. Onze totale oppervlakte van 12 ha grond is voorzien van cabrioletserres, plastiektunnels, containervelden en vollegrondskwekerij, waarop we zelf kweken.

De volledige levering van uw plantenlijst is onze kracht. Gedurende het plantseizoen heeft u de keuze uit maar liefst duizend soorten en variƫteiten. Tuinaannemers, tuinarchitecten en particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. We zetten uw bestelling klaar, leveren op de werf of ontvangen u in ons zelfbedieningscentrum. U hoeft dus enkel een lijstje op te stellen en wij bezorgen u de perfecte planten.

Als het kwaliteit mag zijn…

contacteer ons